Via Empresa
  • Un resum dels fitxatges més destacats del món professional

Imatge d'una cadira | iStock
Imatge d’una cadira | iStock

– Marcelino Armenter renova el seu càrrec a Criteria. El patronat de la Fundació La Caixa ha aprovat la reelecció de l’executiu canari com a conseller delegat del grup, segons s’ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors.

– Carlos Grau, exdirector general de la Fundació Mobile World Capital fins al juny de l’any passat, acaba de constituir la societat Grau Innovation Consulting SL, de la qual n’és soci i administrador únic. L’objectiu d’aquesta firma, amb domicili a Mataró, és la consultoria a empreses públiques i privades.

– José Luis Ayllón fitxa per la CEOE. L’expolític barceloní dirigirà un nou departament d’Afers Públics i Relacions amb les Corts a l’organització empresarial. Antic estret col·laborador de Mariano Rajoy, Ayllón treballava a la consultora Llorente & Cuenca.

– Canvis a Kave HomeFrancesc Julià serà el nou CEO de la firma gironina de mobles, en substitució del seu pare: Francesc Julià Gelabert. Aquest últim, a partir d’ara, concentrarà la seva activitat a la presidència del consell d’administració.

– Relleu a la direcció de recursos humans de MercadonaJosé Jordá, en substitució de Patricia Cortizas, dirigirà un departament que encara una nova etapa amb la integració de l’àrea de botigues i prescripció.

– El consell d’administració d’Enerside Energy ha nomenat Anna Maria Birulés com a presidenta no executiva de la firma d’energia solar. L’exministra de Ciència i Tecnologia al govern de José María Aznar agafa el relleu de Tomàs Casanovas.

– Francesc Gómez accedeix a la direcció d’operacions de Mr Wonderful. El dirigent aterra a l’empresa de regals procedent de Sivasdescalzo. Abans ha desenvolupat tasques de logística a firmes com Saltoki, Privalia, Cacaolat, Accenture i Caprabo.

– Guillermo Ravell és la persona escollida per dirigir el negoci de Mileway a Espanya i Portugal. Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya i formació empresarial a Esade, Ravell ha exercit, entre altres tasques, d’assessor per inversors institucionals.

– Lorenzo Viñas ha estat designat nou president del Consell de Col·legis Territorials d’Administradors de Finques de Catalunya. El mandat del dirigent, que substitueix en el càrrec a Enrique Vendrell, s’estendrà fins a l’any 2027.

– Eva Fiter dirigirà l’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l’Alt Pirineu i Aran, un cop el consell rector de l’organisme ha validat la seva candidatura. Des de principis de l’any 2020 i fins a l’actualitat, la politòloga era gerent de la societat Pallarsactiu.

– Juan Antonio García s’incorpora a la divisió marítima i aèria de Moldtrans. Des de les oficines de Barcelona, l’executiu s’encarregarà de les negociacions amb proveïdors i la gestió de preus a la firma de transport internacional i logística. El grup també ha incorporat Sandra Ardévol per la direcció comercial.

– Josep Solé, nou president de l’Asociación Interprofesional Española de Carne Avícola, en substitució d’Antonio Sánchez. Solé fa trenta anys que treballa al Grup Vall Companys, on dirigeix la divisió avícola.

– Noves incorporacions a Marimón AbogadosMarina Gómez serà la responsable de desenvolupament de negoci al despatx d’advocats. Gómez també liderarà les àrees de comunicació i màrqueting. La trajectòria laboral de l’executiva ha transitat per Roca Junyent i Roman.

 

LEER LA NOTICIA COMPLETA EN «VIA EMPRESA»: https://www.viaempresa.cat/economia/moviments-directius-fitxatges_2178391_102.html