EuropaPress 4427972 secretari habitatge inclusió social generalitat carles sala jornada girona

El secretari dHabitatge i Inclusió Social de la Generalitat, Carles Sala, en una jornada a Girona per explicar el funcionament dels fons europeus Next Generation destinats a la rehabilitació dhabitatges. El 4 de maig de 2022 @ep

El secretari d’Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat, Carles Sala, ha participat aquest dimecres a una jornada a Girona per explicar el funcionament dels fons europeus Next Generation destinats a la rehabilitació d’habitatges, per a professionals implicats del sector.

La Conselleria de Drets Socials ha explicat en un comunicat que a la jornada hi han participat els col·legis professionals d’arquitectura, arquitectura tècnica i d’administradors de finques, que faran de mediadors i prescriptors en la gestió de les subvencions.

A la seva intervenció, Sala ha destacat la importància de la rehabilitació en aquest moment, » com a canvi de paradigma, que permetrà rehabilitar amb criteris d’accessibilitat i sostenibilitat «.

 

LEER LA NOTICIA COMPLETA EN «CATALUNYAPRESS»: https://www.catalunyapress.cat/texto-diario/mostrar/3692207/generalitat-presenta-girona-els-programes-rehabilitacio-vivendes-amb-fons-europeus