El Col·legi d’Administracions de Finques de Barcelona-Lleida forma part de la Xarxa Barcelona + Sostenible des de fa anys.

Aquest any hem elaborat el pla d’acció 2021 amb una proposta d’actuacions per millorar la sostenibilitat del nostre sector.

Recorda que tots som protagonistes i agents del canvi a la ciutat. Realitzant aquestes accions de sostenibilitat caminem per assegurar un futur viable i durador, aconseguint un valor afegit i una distinció amb altres establiments.

Pots adherir-te al pla emplenant el següent FORMULARI en línia abans del 30 de juny.

Una vegada enviat el formulari, rebràs un correu electrònic que cal clicar per confirmar-lo.

El col·legiat i la col·legiada amb activitat econòmica a Barcelona que s’adhereixi abans del 30 de juny i implementi alguna/es de les accions que es proposen o altres de pròpies durant el 2021 i 2022, obtindrà com a reconeixement els següents beneficis fiscals durant l’any 2022:

  • Reducció del 10% del preu públic del servei municipal de recollida de residus comercials i industrials assimilables a municipals.
  • Si la necessites, pots sol·licitar-nos la Targeta d’usuari per utilitzar en els Punts Verds de Zona amb una bonificació del 50% sobre les tarifes per la prestació del servei de recollida en els Punts Verds de Zona.