Et comuniquem que ahir vàrem rebre a la nostra seu a Sor Lucía Caram, amb qui es va formalitzar la signatura del conveni de col·laboració del CAFBL amb el projecte “Pisos d’Acollida” de la Fundació del Convent de Santa Clara.

Amb aquesta col·laboració, des del CAFBL hem contribuit amb el lloguer anual d’un pis cedit a la Fundació, per allotjar famílies o persones soles amb risc d’exclusió social, a les que de forma temporal, se les ajuda a superar la situació en la què es troben.

Si tens interès en col·laborar directament amb la Fundació, de manera individual, pots consultar aquí tots els projectes i àmbits en els que estan treballant actualment i per als que tenen necessitat tant econòmica com de voluntariat. De tots ells, nosaltres hem triat el de “Pisos d’Acollida” perquè és amb el que com a professió ens sentim més identificats i socialment compromesos.

En moments tan especialment complicats a nivell econòmic i social, ens complau saber que en nom del nostre col·lectiu, ajudem a fer realitat els projectes de la Fundació del Convent de Santa Clara per millorar la vida de moltes persones. Esperem que també sigui del teu interès.