Convocatòria dels Cupons ACCIÓ 2022 de l’Agència per a la competitivitat de l’Empresa, de la Generalitat de Catalunya, per fer una empresa més innovadora, internacional i resilient.

Els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

En anteriors convocatòries, aquests cupons han servit per acompanyar a les empreses catalanes a vendre a nous països, a implementar o desenvolupar noves tecnologies o a adaptar el seu model de negoci als canvis de l’entorn.

L’objecte d’aquests cupons consisteix en la contractació d’un servei d’assessorament adreçat a acompanyar a les persones clau de l’organització en un procés estratègic per identificar els principals canvis que poden impactar al seu negoci i definir i prioritzar un conjunt d’iniciatives per donar-hi resposta. Podeu veure tota la informació clicant aquest enllaç.

La nova convocatòria dels Cupons ACCIÓ és oberta. Sol·licita ara el teu cupó!