Dimarts, 19 de gener – El vicepresident Enrique Vendrell Santiveri esdevé nou president en funcions del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida (CAFBL), després de la recent renúncia voluntària d’Anabel Miró.

El nomenament d’Enrique Vendrell ha estat aprovat el dilluns 18 de gener en una reunió extraordinària de la Junta de Govern, de manera que assumirà la presidència del CAFBL fins el desembre del 2022.

Tot i tractar-se d’un període més curt que el d’un mandat ordinari, el CAFBL arrenca aquesta nova etapa amb molta disposició. S’inicia un any amb molts canvis, el primer de tots, el càrrec de presidència, però també amb una nova organització de les comissions de treball. A més, un dels principals objectius del 2021 és apostar per la transformació digital, tant a nivell intern com de suport a tots els col·legiats. Amb aquest pas, es busca l’eficiència tècnica i digital als despatxos dels administradors de finques col·legiats i, a més, es vol promoure la formació online, insistint molt en una formació continuada a través de mitjans telemàtics.

DESCARREGAR NOTA DE PREMSA