Després d’un temps de descans, tornem a reprendre els esmorzars del Segell de Qualitat QCaf.

El primer dimecres de cada mes tens una cita amb nosaltres!

El proper esmorzar serà l’1 de març, de 10.00 h a 11.30 h, com sempre, al CAFBL. És necessari una confirmació prèvia, que has de fer enviant un correu electrònic a: segellqualitat@cafbl.cat. En el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de reserva i et posaran a la llista d’espera per al proper esmorzar.

Volem que aquestes trobades siguin del màxim profit per a tu i que resolguin qualsevol dubte que puguis tenir. Per això, s’ha decidit que a partir d’ara els esmorzars siguin d’una hora i mitja, en comptes d’una hora, i així disposar del temps suficient per aprofundir en aquest tema. A més, també s’amplia el nombre d’assistents a un màxim de 20 persones.

I per què és tan important comptar amb el Segell de Qualitat QCaf? Perquè aquest distintiu és sinònim de professionalitat i d’experiència. Amb aquest segell s’identifiquen públicament les bones pràctiques dins de la professió, remarcant que treballem sota un estàndard de qualitat, donant confiança als nostres clients