L’arribada dels fons europeus per a la rehabilitació energètica dels edificis residencials suposa una “oportunitat històrica” per a aconseguir que els habitatges siguin mediambientalment i econòmicament més sostenibles. Així ho ha destacat el director de la Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, en la sessió de Diàlegs en La Vanguardia que amb la col·laboració de BBVA ha reunit de manera telemàtica aquesta setmana a diferents agents públics i privats que coordinaran esforços perquè aquestes ajudes puguin fer més sostenibles i eficients els edificis d’habitatges catalans.

La publicació de les convocatòries per a accedir als fons europeus, revela Fornt, serà “immediata”, ja que està prevista per a les pròximes setmanes, “entre desembre i gener” concretament. Per a analitzar com accedir a ells, a més del director de la Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt, han participat en el debat la responsable de l’oficina NGEU en BBVA, Ana Climente; l’administrador de finques i vocal de la junta de govern del Col∙legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, Víctor Tapiol, i l’agent rehabilitadora i gerent de Asecener i Grup BC, Belén López.

 

LLEGIR LA NOTÍCIA COMPLETA A “LA VANGUARDIA”: https://www.lavanguardia.com/economia/20211123/7878964/fondos-impulsan-rehabilitacion-energetica-viviendas-brl.html