El proper dijous, dia 14 d’octubre, a les 12.00h, el secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Sr. Carles Sala, el director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Sr. Jaume Fornt, i els màxims responsables dels programes, Sr. Albert Toledo i Sra. Sílvia Grau oferiran un webinar, obert exclusivament a Administradors de Finques i Agents Immobiliaris, per explicar-los el Programa Reallotgem.cat que ha posat en funcionament l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

El Programa Reallotgem.cat es va iniciar el desembre de 2020, en una primera fase, i en el mes de juliol de 2021 es va ampliar per donar solució a persones amb necessitat urgent d’habitatge, de manera que la Generalitat es converteix en arrendatària dels habitatges dels propietaris que són cedits posteriorment a famílies en situació de vulnerabilitat.

Aquest Programa vol comptar amb la col·laboració dels col·legis professionals d’Administradors de Finques i dels Agents Immobiliaris per a la seva execució,  ja que són els professionals de referència per als propietaris d’habitatges que vulguin llogar el seu pis dins el Programa Reallotgem.cat.

L’èxit del Programa Reallotgem.cat pot ajudar a solucionar la necessitat d’habitatge assequible de lloguer a la part més vulnerable de la població i, alhora, ofereix la possibilitat als propietaris d’habitatges de llogar amb garanties, convertint-se aquest programa en una eina de col·laboració públic-privada, que vol escapar de les mesures exclusivament coercitives que s’han legislat en el darrer quinquenni.

El programa complet

Feu clic aquí per a unir-vos a la reunió