Parlem d'arrendaments de temporada

El Col·legi inicia un cicle de JORNADES SOBRE ARRENDAMENTS i en cadascuna d’elles diversos experts analitzaran aspectes d’actualitat i interès en aquesta matèria.

A conseqüència de l’interès que ha suscitat, i per poder arribar a totes les persones interessades de tot Barcelona i Lleida, ens veiem en la necessitat d’obrir noves places en modalitat telemàtica.

El primer acte tractarà sobre els ARRENDAMENTS DE TEMPORADA. S’ha detectat un increment en les consultes sobre arrendaments de temporada i, a més, alguns propietaris estan optant per aquesta forma d’arrendament per maximitzar el rendiment de les seves propietats. No obstant això, presenta moltes particularitats respecte de l’arrendament d’habitatge, per la qual cosa amb aquesta jornada volem abordar els seus aspectes jurídics, fiscals i pràctics de manera col·lectiva per a una millor praxi i assessorament dels nostres col·legiats.

La jornada es dividirà en dues parts. En la primera, comptarem amb el Sr. Gonzalo Bernardos, expert en economia i en el sector immobiliari, qui realitzarà una ponència sobre el mercat de lloguer, els problemes i les solucions. En la segona part, es tractaran, d’una manera teoricopràctica, aspectes relacionats amb l’arrendament de temporada.

A part de l’exposició dels ponents, volem comptar amb la intervenció, participació i aportacions de tots els assistents, tant els que esteu presencialment com per als que hi assistiu en modalitat telemàtica, per generar un debat obert sobre la qüestió.

cafbl
Data 19/05/2023
Horari de 10:00 a 13:00 h
Lloc ONLINE – ZOOM
Places Limitades
Inscripció On-line
Preu 20 euros
cafbl
inscripció online
Inscripció reservada als Administradors de Finques Col·legiats i als seus empleats.
cafbl
Ponents
 • Sr. Gonzalo Bernardos, Professor Titular del Departament d’Economia de la UB i director del Màster en Assessoria, Gestió i Promoció Immobiliària.
 • Sra. Mar Escutia, assessora jurídica del CAFBL.
 • Sr. Gilbert Casanovas, assessor fiscal del CAFBL.
 • Sr. Rubén Llach, vicepresident del CAFBL
 • Sr. Víctor Forns, Coordinador Àrea Oficina Tècnica de Rehabilitació de Catalunya.
Programa

10h-11h: Conferència Gonzalo Bernardos: “El mercat de lloguer: problemes i solucions”
11h-11.15h: Esmorzar
11.15-11.30: Serveis col·legials orientats a l’arrendament
11.30h-12.15h: Arrendament de temporada:

  • Qüestions jurídiques
  • Qüestions fiscals
  • Qüestions econòmiques

12.15h-13.00h: Torn de preguntes i debat