Respecte a la convocatòria de subvencions del Kit Digital de Red.es. Ara, ens plau comunicar-te que s’ha publicat la segona convocatòria d’ajuts destinats a la digitalització de petites empreses entre 3 i menys de 10 empleats.

El Kit Digital té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Aquesta segona convocatòria té com a beneficiaris a petites empreses o microempreses d’entre 3 i 10 treballadors.

La quantia màxima de l’ajut serà fins a 6.000 € per bescanviar en solucions digitals per augmentar la competitivitat. Seran subvencionables exclusivament les despeses que responguin a alguna de les categories que s’especifiquen a la convocatòria.

Aquesta subvenció es pot demanar a partir del 2 de setembre de 2022 i romandrà oberta durant 12 mesos.

Per demanar el bo digital cal començar el tràmit registrant-se al web www.acelerapyme.es i completar el test d’autodiagnòstic del nivell de digitalització de l’empresa. Les sol·licituds s’hauran de presentar des de la web de Red.es.

Aprofitem per recordar-te que la convocatòria per al segment d’empreses d’entre 10 i 49 treballadors està oberta i finalitza el dia 15 de setembre de 2022 i el termini per al segment III d’empreses de menys de 3 treballadors,  encara resta pendent de publicació.

Trobaràs tota la informació del Kit Digital en aquest enllaç, i respecte d’aquesta segona convocatòria en aquest altre.