Et presentem el projecte Mecanisme per a l’Energia Sostenible de Barcelona (MES Barcelona), el nou pla de transformació energètica de l’Ajuntament de Barcelona que permet instal·lar gratis plaques fotovoltaiques als edificis.

Aquest instrument servirà per acompanyar i accelerar la transició energètica de la ciutat al costat d’inversors privats, gràcies a la inversió en la instal·lació de plaques fotovoltaiques i rehabilitació energètica a la ciutat.

Com a Administrador de Finques, el teu rol pot ser de gran utilitat, facilitant la informació als teus clients, realitzant les sol·licituds en nom de les comunitats i gestionant els acords amb els operadors.

El projecte MES Barcelona forma part de l’Agenda 2030, un pla d’acció per promoure el desenvolupament sostenible que té incidència en els camps ambiental, social, econòmic i institucional. L’Ajuntament de Barcelona s’ha compromès a impulsar la implantació i el seguiment del compliment de l’Agenda 2030 i a cercar aliances amb la societat civil i els sectors econòmics, tal com dicten els objectius de desenvolupament sostenible.

WEBINAR 15 DE JUNY
Des del Col·legi apostem per aquestes iniciatives i per això, junt amb l’Ajuntament de Barcelona, estem preparant un webinar on s’exposaran tots els detalls d’aquest projecte MES Barcelona. De moment, només cal que et reservis la data: dimarts, 15 de juny. Properament rebràs tota la informació i els detalls per inscriure’t.