Deprés del parèntesi del 2020, ens il·lusiona molt reprendre els bons i bonics costums i és per això que et comuniquem que ja pots participar en el IV Concurs de Dibuix Infantil. El Nadal amb els teus veïns

Els dibuixos hauran d’estar elaborats per infants, d’entre 6 i 10 anys, que siguin familiars de col·legiats/des, així com de les persones treballadores dels despatxos. La temàtica principal del concurs és el Nadal i es valoraran aquells treballs que vagin relacionats amb la nostra professió.

Anima als petits de casa a participar! Tens temps de presentar els seus dibuixos fins a les 23:59h del dia 5 de novembre de 2021, a través de la Intranet del CAFBL. Posteriorment, el jurat del concurs, que estarà integrat per vocals de la Junta de Govern i de l’equip executiu del CAFBL, decidirà de forma anònima el dibuix guanyador que serà la imatge de la felicitació nadalenca. El 15 de novembre de 2021 es farà públic el nom del guanyador, que a més, serà premiat amb 2 entrades de dia d’adult i 2 entrades infantils per anar a Port Aventura.

Accedeix al següent enllaç per visualitzar les bases del concurs i assegura’t de complir tots els requisits.

Molta sort!!