L’Associació de Propietaris d’Habitatge en Lloguer (Asval) i el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida (Cafbl) han signat aquest divendres un acord de col·laboració per tal de promoure un marc estable i iniciatives que fomentin l’increment de l’habitatge de lloguer a Espanya.

En un comunicat conjunt, consideren necessari implementar eines que incentivin l’oferta d’habitatge de lloguer en totes les seves modalitats, lliure i en lloguer social i a preu assequible, “el que derivarà en una major facilitat en l’accés a l’habitatge”.

El conveni incideix en el foment del diàleg amb l’administració i organismes públics de cara a facilitar que les polítiques d’habitatge compleixin els seus objectius de la manera més eficient; el foment de la professionalització del lloguer o el desenvolupament de propostes i iniciatives per millorar el marc regulador de l’habitatge de lloguer en nom de dotar d’una major seguretat jurídica.

Llegir més: https://www.20minutos.es/noticia/4767040/0/propietarios-y-administradores-de-fincas-de-barcelona-y-lleida-promueven-el-fomento-del-alquiler/