L’Associació de Propietaris d’Habitatge en Lloguer (Asval) i el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida (Cafbl) han signat aquest divendres un acord de col·laboració per tal de promoure un marc estable i iniciatives que fomentin l’increment de l’habitatge de lloguer a Espanya.

En un comunicat conjunt, consideren necessari implementar eines que incentivin l’oferta d’habitatge de lloguer en totes les seves modalitats, lliure i en lloguer social i a preu assequible, “el que derivarà en una major facilitat en l’accés a l’habitatge”.

El conveni incideix en el foment del diàleg amb l’administració i organismes públics de cara a facilitar que les polítiques d’habitatge compleixin els seus objectius de la manera més eficient; el foment de la professionalització del lloguer o el desenvolupament de propostes i iniciatives per millorar el marc regulador de l’habitatge de lloguer en nom de dotar d’una major seguretat jurídica.

El conveni també recull que els 2.400 administradors de finques de Barcelona i Lleida podran unir-se a Asval de manera gratuïta i beneficiar-se dels mateixos avantatges que obtenen els més de 3.000 propietaris membres de l’associació.

Es tracta del recull de premsa diari amb les principals notícies del lloguer, informació detallada sobre normatives i canvis legals, els informes i dades més rellevants de el sector i accés a webinars i esdeveniments.

Llegir més: http://www.gentedigital.es/lleida/noticia/3181832/propietarios-y-administradores-de-fincas-de-barcelona-y-lleida-promueven-el-fomento-del-alquiler/