Avui en el DOGC s’ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/2704/2021, de 2 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, que prorroga de nou i per 7 dies més, la prohibició de celebrar reunions de comunitats de propietaris amb l’assistència de més de 10 persones (art. 5).

Per tant, queda prohibit convocar reunions a les comunitats que tinguin 10 o més finques (9 propietaris i l’administrador).

En quant a les piscines, es segueix amb les mateixes mesures informades en la circular 53/2021, amb l’excepció que no podran haver grups de més de 10 persones.

Es manté l’obligació d’utilitzar la mascareta quan no es pugui mantenir una distància mínima d’1,5 m. amb persones no convivents, i en espais públics o d´ús públic tancats.

En el lloc de treball s’han de mantenir les mesures higièniques preventives així com ventilar els espais amb obertura de portes i finestres (no ventiladors).

Per si us pot ser d’utilitat, en aquest enllaç trobareu el resum de la resta de mesures que han entrat en vigor a partir d’avui.