• El Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida compromès amb la promoció de la col·laboració entre col·legis professionals, vol contribuir al teu èxit professional amb aquesta iniciativa conjunta.

Barcelona, 26 de febrer de 2024 –El Col·legi d’Advocats de Sabadell (ICASBD), en col·laboració amb el Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) i el Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida (CAFBL), van organitzar una jornada formativa per a professionals del Dret sobre la nova Llei 12/2023 sobre el Dret a l’Habitatge. La jornada va tenir lloc el passat 23 de febrer.

Aquesta jornada formativa va ser una oportunitat única per a professionals del Dret que van voler estar al dia en la legislació d’habitatge i adquirir coneixements pràctics per a la seva aplicació.

A més, aquesta jornada va representar una fita important en la col·laboració entre el ICASBD, l’ICAB i el CAFBL, posant de manifest els avantatges de sumar esforços i crear sinergies.

D’altra banda, el CAFBL va presentar el Conveni signat entre col·legis, que té com a objectiu fomentar la col·legiació dels advocats al CAFBL oferint avantatges exclusius.

Aquesta jornada va oferir:

  • Coneixement exhaustiu: Un equip d’experts va impartir la formació.
  • Visió pràctica: Els assistents van obtenir solucions concretes i estratègies d’èxit per a aplicar la nova llei en casos reals.
  • Novetats i tendències: Es van donar a conèixer les últimes tendències en el Dret a l’Habitatge i es van anticipar els reptes del futur.
  • Debat i networking: Els assistents van compartir experiències amb professionals del Dret i d’altres sectors, van ampliar la seva xarxa de contactes i van potenciar la col·laboració interprofessional.

Iniciatives que van aportar valor de manera tangible i van reforçar la professió dels col·legiats en la seva pràctica professional.

DESCARREGAR NOTA DE PREMSA