Rehabilitar és Estalviar

 

Des del Consell de Col·legis Territorials d’Administradors de Finques de Catalunya hem iniciat la campanya de comunicació “Rehabilitar és Estalviar”, amb l’objectiu d’informar a la ciutadania dels beneficis de les ajudes dels Fons Next Generation per rehabilitar edificis i habitatges, per tal de reduir el consum energètic, estalviar en les factures i ajudar a la sostenibilitat.

Aquesta campanya és un projecte conjunt del Consell de Col·legis Territorials d’Administradors de Finques de Catalunya, el Consell de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, i amb la col·laboració de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona.

Un altre objectiu de la campanya és donar a conèixer les Oficines Tècniques de Rehabilitació, cadascuna gestionada per un dels tres col·legis. Aquestes OTRs són un punt d’informació, assessorament i acompanyament tant als col·legiats com a la ciutadania.

Entre les accions comunicatives, que han començat aquest 19 de setembre i que s’estendran fins a mitjans del mes de novembre, destaca una pàgina web que ja pots consultar, https://rehabilitaresestalviar.cat/, a més d’altres accions publicitàries als principals mitjans de comunicació digitals i xarxes socials, falques de ràdio a RAC1 i publicitat exterior a MUPIs a diverses ciutats catalanes: Terrassa, Sabadell, Girona, Tarragona, Lleida i Mataró.