Després d’unes setmanes de descans, reprenem el projecte del Segell de Qualitat QCaf amb els esmorzars privats mensuals, que tenen com a objectiu explicar més al detall en què consisteix aquest distintiu i resoldre dubtes més concrets.

El proper esmorzar se celebrarà el dimarts, 20 de setembre, de 10.00 h a 11.00 h, a la seu del CAFBL. En ser trobades amb grups reduïts, és necessari una confirmació prèvia, que has de fer enviant un correu electrònic a: segellqualitat@cafbl.catEn el cas que les inscripcions superin el número de places màximes, aquestes seran cobertes per rigorós ordre de reserva i et posaran a la llista d’espera per al proper esmorzar.

Et recordem que al nostre canal de Youtube tens una llista amb contingut exclusiu del Segell de Qualitat on s’explica en què consisteix aquest nou projecte. Pots accedir des d’aquest ENLLAÇ.

* Et preguem que en cas de no poder assistir a l’esmorzar, ho notifiquis per correu electrònic (segellqualitat@cafbl.cat), per tal de poder contactar amb la següent persona de la llista d’espera.