Amb motiu de la signatura del conveni de col·laboració entre el CEMCAF i GEMME, el proper divendres, 19 de novembre, de 12.00h a 14.00h, tindrà lloc, a la seu del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya, un esdeveniment de mediació immobiliària amb l’objectiu de debatre l’ús de l’ADR (Alternative Disputi Resolution), en particular de la mediació en l’àmbit de la gestió dels contractes relacionats amb l’habitatge.

La sessió de mediació s’organitzarà en 4 parts:

  • 12.00 h Taula institucional amb la participació de: Sr. Joan Ramon Casals i Mata, director general de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació, Sr. Enrique Vendrell, president del Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya (CCAFCAT), la Magistrada Sra. Carme Guil, vicepresidenta GEMME Espanya i l’Agència de l’Habitatge.
  • 12.20 h Signatura del conveni GEMME i CAFBL.
  • 12.30 h Taula-col·loqui. Participants: Sr. Roberto García Ceniceros (Magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 30 de Barcelona i Delegat de Primera Instància), Sr. Francesc Bonnin (responsable del Servei d’Acompanyament per a la Segona Oportunitat), Sr. Antoni Algaba (Agència Catalana de l’Habitatge), Sr. Fabián C. Huguet (vicepresident del CCAFCAT), i modera la Magistrada Montserrat Raga (GEMME).
  • 13.30 h Precs i preguntes.

El format per a poder seguir la sessió serà híbrid: presencial, amb una capacitat limitada de sala, i a través de ZOOM.

Si vols assistir presencialment a l’acte, fes la teva inscripció a través del correu electrònic centredemediacio@cafbl.cat (places limitades).

Si per contra prefereixes assistir virtualment, pots fer la teva inscripció a través del següent enllaç.