Rehabilita és una iniciativa col·lectiva, impulsada i promoguda pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), que compta amb un Comitè Estratègic format per l’Ajuntament de Barcelona, l’AMB, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, i representants de tot el sector (col·legis professionals, gremis, associacions, etc.).

Des de 2014 les entitats del sector de la rehabilitació ens unim per fer realitat una trobada anual conjunta, amb activitats diverses orientades a promoure i impulsar la rehabilitació tant entre el sector professional com entre la ciutadania. Rehabilita 2021 esdevé una oportunitat excepcional per a activar la ciutadania amb relació a les oportunitats derivades dels fons europeus Next Generation, i transferir als professionals coneixements i bones pràctiques de referència. Tot amb l’objectiu de situar la rehabilitació al lloc que li pertoca i contribuir, entre tots, a crear la cultura de rehabilitació que el país mereix.

La missió de Rehabilita és un programa de TV, produït per l’equip del Terrat, que posa la rehabilitació al centre del debat econòmic, polític i social que esdevindrà una jornada professional amb els millors experts i els principals responsables de l’aplicació del Next Generation a Catalunya.

Tot això i més a REhabilita 2021. T’ho perdràs?

Si vols canviar el món, comença per casa teva.

Per a més informació : http://ow.ly/y2B150G8FG7