T’informem que avui, 15 d’abril, s’ha obert la convocatòria d’ajuts del Programa Sense Barreres per a la subvenció de les obres de supressió de barreres arquitectòniques que ajuden a millorar l’accessibilitat dels edificis d’habitatges a les persones amb mobilitat reduïda.

A aquest programa d’ajudes podran optar les comunitats de propietaris en règim de propietat horitzontal d’edificis plurifamiliars habitats de Barcelona i de la seva àrea metropolitana on resideixi com a mínim una persona amb mobilitat reduïda -persones amb discapacitat o persones de més de 75 anys-.

L’atribució dels ajuts a les comunitats de propietaris és a fons perdut i la quantia total de les ajudes ascendirà al 50% del valor pressupostat de les obres, amb un màxim de 15.000€.

El termini de presentació de les sol·licituds per a la inscripció a la convocatòria va del 15 d’abril fins al 15 de juny de 2021. Per sol·licitar aquest ajut, s’ha de fer de forma telemàtica accedint directament al següent enllaç.

Si necessites ampliar la informació, pots visitar aquesta pàgina web de la Fundació Mútua de Propietaris.

APP ZERO BARRERAS
Des de la Fundació Mútua de Propietaris volen construir el primer mapa de l’habitatge accessible d’Espanya i, per això, han creat l’app Zero Barreras. Es tracta de la primera app que mesura l’accessibilitat de l’habitatge, amb ella podràs mesurar els elements comuns del teu edifici i determinar, en només uns minuts, el seu grau d’accessibilitat.