Ens plau presentar-te un nou projecte, el SEGELL DE QUALITAT QCaf, la primera acreditació per a professionals del nostre sector.

El Segell de Qualitat està pensat per a tots els Administradors de Finques que vulguin acreditar la professionalitat dels seus despatxos, a més de la seva experiència, formació, capacitació, possibilitats tecnològiques i potencial tècnic. De manera que amb aquest segell distintiu s’identificaran públicament les bones pràctiques dins de la professió, remarcant que treballem sota un estàndard de qualitat, donant confiança als nostres clients.

Per aconseguir aquesta acreditació, serà necessari realitzar un procés d’avaluació dels serveis que ofereixes, per tal de garantir el compliment d’uns requisits mínims obligatoris, de manera imparcial i objectiva. Aquesta tasca avaluadora la durà a terme una entitat independent: la certificadora acreditada i reconeguda ICDQ.

7 DE JUNY: PRESENTACIÓ DEL SEGELL DE QUALITAT
Ens agradaria molt poder presentar-te aquesta iniciativa en persona, per això, hem organitzat una presentació el proper dimarts 7 de juny a les 12 h al Reial Cercle Artístic de Barcelona. En breu obrirem les inscripcions, així que de moment, apunta’t aquesta data a la teva agenda, ens encantaria que vinguessis!

 

Et convidem a que vegis els vídeos de presentació per part del president del Col·legi, el Sr. Enrique Vendrell, i del gerent del CAFBL, Lorenzo Viñas.